Barcelona Fodboldtrøjer - Se Hvor I Danmark De Er Billigst! Find Dine Barcelona Trøje/sæt Billigst Her. Barcelona 16-17 Hjemmebanetrøje,udebanetrøje, 3 Trøje Kort ærmer Sammenlign Priser På Getedealsbarcelona trøje

Claudio Bravo forestående afgang til Manchester City betyder Marc-Andre ter Stegen vil være den ubestridte No. 1 i Barcelona to sæsoner efter underskrivelsen med klubben. Hans udtagning af kappen fra Victor Valdes er kommet tidligere end klubben oprindeligt havde planlagt, men nu målmanden har, hvad han ønskede, og skal levere.
Da Ter Stegen først sluttede Barcelona fra Borussia Mönchengladbach på en alder af 22 i maj 2014 klubben anerkendte han var en usleben diamant, som ville har Barcelona Trøje brug for tid til at tilpasse sig de krav, holde mål på en klub, hvor Valdes engang sagde: "Målet i Barcelona gør ikke måle hvad den måler ... Alt er analyseret til den sidste centimeter, og hvis du ikke kan isolere dig fra det, kan det påvirke dig. "
Mens Valdes talte ofte om de psykologiske konsekvenser, der kommer fra at spille for Barcelona, ​​"hvor en år føles to," Ter Stegen er aldrig blevet udfaset Fodboldtrøjer af det. Han var aldrig komfortabel med sin rolle deler den holdning med Bravo og sidde på bænken for La Liga spil, selv om han kom til at spille i Champions League og hjælpe Barca vinde Europas største præmie i sin jomfrutale sæson.
Ter Stegen gik fra at være en af ​​de mest eftertragtede målmænd i verden til en bænk varmere på et øjeblik, da han tiltrådte Barca fra Borussia Mönchengladbach. I første omgang er tilpasset han situationen med ydmyghed.
"Jeg har ikke lyst til en reserve målmand, jeg har aldrig set en reserve spiller så ofte i Champions League," sagde han i 2015.
"Det er normalt, at en klub som Barcelona har brug for mere end et topniveau målmand."
Hans tålmodighed begyndte at bære lidt tynd i sin anden sæson efter Champions League og Copa del Rey triumfer, især efter at vende tilbage til preseason uddannelse tidligere end spurgt i et forsøg på at kæmpe for No. 1 stedet. Han voksede forståeligt mere frustreret, da han overraskende blev udeladt af holdet til FIFA Club World Cup i 2015.
Pludselig Ter Stegen stoppet bliver "Mr. Nice-Guy" i interviews og begyndte skitserer sin stilling.
"I fodbold, nogle gange går det meget hurtigt. I det lange løb, disse 25 spil per sæson er ikke nok for mig," sagde han i marts i oprustning til Real Madrids besøg på Camp Nou, klar over, at han igen ville sidde på bænken for det største spil af sæsonen.
"Jeg ønsker at tage det næste skridt og til at spille mere Så er situationen klar:.. Hvis intet ændrer sig, er vi nødt til at tale"
Claudio Bravo forestående afgang betyder, at Marc-Andre ter Stegen bliver Barcelonas ubestridte No. 1 i nettet.
Mumler i den catalanske hovedstad Fodboldtrøjer i løbet af sommeren viste, at diskussionen med Luis Enrique havde fundet sted, og træneren var klar til at give efter for Ter Stegen krav og tilbyde ham liga handling også. Klubben ønskede ikke at opgive Bravo endnu, dog med Robert Fernandez afsløre de tilbød den chilenske en ny aftale for at forhindre ham i overskriften til Manchester, men nu Bravo afgang har Luis Enrique sind op for ham. Selvom Jasper Cillissen forventes at blive medlem af klubben, før afslutningen af ​​transfervinduet, kan der ikke være nogen tvivl om, at Ter Stegen bliver Barcas første valg i La Liga og i vigtige Champions League kampe. Og nu er han klar til at tage ansvaret.
Ter Stegen er faldet til livet i Barcelona beundringsværdigt fra sit hjem i kystbyen Castelldefels (hvor Luis Suarez og Lionel Messi også bor). Uanset hans besværlige Barcelona Fodboldtrøje præstation i 4-0 nederlaget til Athletic Bilbao i den spanske Super Cup sidste sæson, har han leveret på banen når opfordrede og han har knap nok sætte en fod forkert for Barca, der producerer særligt imponerende skærme mod Bayern München i den andet ben af ​​Champions League semifinalen i 2015 og mod Arsenal i sidste sæsons udgave af konkurrencen. Hans forbløffende fodarbejde gør ham et naturligt valg for Barca, hvor der er forventet målmanden til at spille med tillid en midtbanespiller på bolden lige siden Johan Cruyff Barcelona Fodboldtrøje erklæret "målmanden er den første angriber."
Måske vigtigst, Ter Stegen har den indstilling at lykkes på Barca og feje enhver kritik, der kommer hans vej. Valdes kæmpede med fokus der følger med at være Barca målmand, men Ter Stegen tager det i stiv arm. Tag hans svar på et spørgsmål fra en journalist efter conceding et mål fra et hjørne i 4-1 kamp mod Levante i sidste sæson. Spurgte, om han måtte ændre hans veje, svarede han: "Hvorfor ville jeg ændre Alt går fint?".
Nogle vil måske sige Ter Stegen tillid grænser på arrogance, men det tager en særlig mentalitet at lykkes på Barca, og han ser ud til at have det. Hans øverste tillid på bolden kan føre til ulige forebygges mål indrømmede, men Barca vil være langt bedre stillet med en målmand af hans Barcelona Trøje tillid og evne.
På 24, ni år yngre end Bravo, han kunne indpasses forblive Barcelonas No. 1 i mindst et årti. Så mens Barca fans vil forståeligt nok være trist at se den chilenske målmand afgår, kan de finde trøst i det faktum, at det betyder, at Ter Stegen er kommet for at blive.

Qatar Airways har fornyet sin skjorte sponsoraftale med FC Barcelona til en mere sæson under de samme vilkår som deres nuværende tilbud, blev det annonceret tirsdag. Flyselskabets logo vil fortsætte med at Barcelona Trøje figurere på FC Barcelonas kit frem til 30. juni 2017. Nyheden kommer efter klubben afslørede sin nye Barcelona Trøje 16-17 kit i slutningen af ​​maj, uden at Qatar Airways logo, hvilket fører til rapporter om, at Qatar Barcelona Trøje undlod at forny sit sponsorat. Læs mere her: Ingen Qatar logo på ny FC Barcelona-kit Barcelonas tidligere aftale med Qatar Airways, underskrevet tre år siden, var efter sigende værd ca $ 40m om året og udløb i juni.

Qatar Airways koncernchef Akbar Al Baker sagde: "For tre år siden, sammenføjning af FCB og Qatar Airways var historien i sin vorden, da det var første gang, vi indgik en sådan skelsættende sport partnerskab. "Denne nye aftale viser verden, hvor stærkt vi står bag FC Barcelona, ​​og vi ser frem til en stor kommende sæson sammen." Siden begyndelsen af ​​sponsoratet i 2013, har Qatar Airways arbejdet på flere aktiveringer sammen med klubben. Flyselskabet fremhævede også holdet i dets sikkerhed video, som blev viral på sociale medier, indsamling næsten 40 millioner visninger i de første fire uger af sin debut. Den statsejede Qatar luftfartsselskab fordoblet også sine Fodboldtrøjer frekvenser til både Madrid og Barcelona, ​​udvide begge ruter til fulde dobbelte daglige afgange. Qatar Airways opererer i øjeblikket 14 ugentlige non-stop flyvninger fra Barcelona til Doha.

FC Barcelonas vicepræsident for Barcelona Udebanetrøje Marketing og Kommunikation Manel Arroyo tilføjede: "Qatar Airways har hjulpet os til at gøre Barça større i de senere år. Den succes, som har ledsaget klubben har dels været deres arbejde. "Vi håber at fortsætte i samme retning af gensidig vækst." Barcelona oprindeligt indgået en $ 230m femårig aftale Barcelona Trøje 16-17 med statslige investeringsfond Qatar Sports Investments i 2011, markerer den første gang, at en betalt sponsors logo optrådt på holdets skjorter i 111 år. Ifølge den aftale, Barcelona trøjer featured Qatar Foundation logo for to år, efterfulgt af Qatar Airways logo.